Yayasan ANGKASA

Senarai Koperasi Teratas

Senarai koperasi (keutamaan) ini membolehkan pemohon yang ingin memenuhi syarat Pembiayaan Pendidikan Yayasan ANGKASA atau tiada keahlian koperasi.

Berikut adalah koperasi yang saudara/i untuk membuat pilihan:

1. Koperasi Pembiayaan Syariah ANGKASA Berhad: kopsya.coop
  2. Koperasi Permodalan Rakyat Berhad: kprakyat.com (Permohonan Ahli Sedang Dibuka bagi Pembiayaan Pendidikan Yayasan ANGKASA)
  3. Koperasi Coopbank Pertama Berhad: cbp.com.my
  4. Koperasi Kakitangan Bank Simpanan Nasional Berhad: kobanas.my
  5. Koperasi Polis Diraja Malaysia Berhad: kpdrm.com.my/my
Penafian: Yayasan ANGKASA tidak terlibat dengan mana-mana urusan koperasi terutamanya melibatkan yuran keahlian, syer dan terma syaratnya.
  • Sebarang pertanyaan mengenai koperasi di atas, sila hubungi koperasi tersebut.
  • Sebarang pertanyaan mengenai syarat keahlian koperasi Pembiayaan Pendidikan Yayasan ANGKASA sila hubungi Unit Komunikasi Korporat & Koperasi di talian 03-7880 5358 (samb. 3)
  • Sebarang pertanyaan mengenai Pembiayaan Pendidikan Yayasan ANGKASA sila hubungi Unit Hal Ehwal Pelajar di talian 03-7880 5358 (samb. 1)