SENARAI KOPERASI TERATAS

Senarai koperasi ini boleh dijadikan rujukan kepada pemohon yang ingin memohon Pembiayaan Pendidikan Yayasan ANGKASA atau tiada keahlian koperasi.

Berikut adalah sebahagian koperasi yang saudara/i untuk membuat pilihan:

1. Koperasi Pembiayaan Syariah ANGKASA Berhad: kopsya.coop
  2. Koperasi Permodalan Rakyat Berhad: kprakyat.com
  3. Koperasi Coopbank Pertama Berhad: cbp.com.my
  4. Koperasi Kakitangan Bank Simpanan Nasional Berhad: kobanas.my
  5. Koperasi Polis Diraja Malaysia Berhad: kpdrm.com.my/my

Penafian: Yayasan ANGKASA tidak terlibat dengan mana-mana urusan koperasi terutamanya melibatkan yuran keahlian, syer dan terma syaratnya. Ini adalah satu rujukan kepada pemohon Pembiayaan Pendidikan Yayasan ANGKASA atau pemohon tiada keahlian koperasi bagi memenuhi syarat Yayasan ANGKASA.

• Sebarang pertanyaan mengenai koperasi di atas, sila hubungi koperasi tersebut.
  • Sebarang pertanyaan mengenai syarat keahlian koperasi Pembiayaan Pendidikan Yayasan ANGKASA sila hubungi Unit Komunikasi Korporat & Koperasi di talian 03-7880 5358 (samb. 3)
  • Sebarang pertanyaan mengenai Pembiayaan Pendidikan Yayasan ANGKASA sila hubungi Unit Hal Ehwal Pelajar di talian 03-7880 5358 (samb. 1)